مسعود پزشکیان رئیس جمهوری با صدور حکمی عبدالرحیم حسینزاده را با عنایت به تعهد و تجربیات ارزشمند، به سمت معاون خود در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور منصوب کرد.
محمدمهدی میرباقری فراتر از یک روحانی سنتی و مشخصاً یک تئوریسین سیاسی فلسفی درحال نقشآفرینی است. چراکه در قامت پدر معنوی هواداران پایداری مطرح شده، بالوپر گرفته و این روزها نیز بیش از قبل به وی توجه میشود تا جایی که تلویزیون ایران نیز به او روی خوش نشان داده و پایگاهی برای بسط اندیشههای وی شده است. روزنامه سازندگی به بهانه دیدار “سیدمحمدمهدی میرباقری” با “حسن عباسی”، به تبارشناسی این روحانی خبرساز پرداخته است. اکبر منتجبی؛ سردبیر روزنامه سازندگی نوشت: دیروز خبری منتشر شد مبنی بر اینکه سیدمحمدمهدی میرباقری، نماینده مجلس خبرگان و رئیس فرهنگستان علوم اسلامی به دیدار حسن عباسی رفته است! حجتالاسلام میرباقری از چهرههایی است که نام او این روزها بیش از پیش مطرح شده است. او را تئوریسین جبهه پایداری پس از درگذشت محمدتقی مصباحیزدی میخوانند و معتقدند که بهرغم ظاهر آرامی که دارد، درونی پرتلاطم دارد. این روحانی ۶۳ ساله که یکی از شاگردان ارشد مصباحیزدی بوده خود را وامدار افکار سیدمنیرالدین حسینیهاشمی میداند. روحانی دیگری که سال ۷۹ در سن ۵۵ سالگی درگذشت. منیرالدین حسینیهاشمی، واعظ نظریه «فلسفه نظام ولایت» بود که در این گزارش به این نظریه میپردازیم و اشاره میکنیم که احتمالاً محمدمهدی میرباقری نیز چنین افکاری را دنبال میکند.
تصاویری از وزیر کشور هنگام بازدید از زیرساختها و وضعیت خدماترسانی به زائران اربعین مشاهده میکنید.
مرکز اطلاعرسانی پلیس اعلام کرد: در پی انتشار ویدئویی از برخورد دور از شئونات اخلاقیِ مأمور، او بازداشت و در اختیار بازرسی قرار گرفت و معلق از خدمت شد.
این دختر بدحجاب، خانم بی حجاب یا در هر حال آن عزیزی که روسری از سر برمی دارد، باید آگاه باشد که در حال همکاری با دشمنی است که نه فقط اسلام عزیز بلکه خاک پاک این کشور را هم نشانه گرفته است.
کاظم صدیقی گفت: در تاسیس موسسه غفلتی صورت گرفت که این غلفت از ناحیه من بود، نباید اعتماد میکردم، از اعضای موسسه آگاهی نداشتم و از وقوع غفلت در محضر خداوند استغفار میکنم و از مردم با همه وجودم عذرخواهی میکنم.
به نظر من مهمترین چیز حفظ هویت زنان، هویت زنان خدشهدار، پایمال و لگدکوب فساد و سودآوری میشود. اگر ما در جامعه خود سعی میکنیم بعضی از موارد مانند حجاب را حفظ کنیم برای این هست که بانوان بهتر بتوانند در جامعه فعال باشند و مورد تجاوز قرار نگیرند و حریمهایی برای زن نگه داریم که از آزار جنسی و خشونت حفظ شوند. کاش بتوانیم در رفتارهایی که در سطح جهان در رابطه با زنان صورت میگیرد تجدید نظر کنیم.
در آخرین روز امتحانات نهایی دانشآموزان پایه دوازدهم، پرسشنامهای که بخشی از آن به مسائل سیاسی و دینی و نظر سنجی از دانشآموزان اختصاص داشت، توزیع شد. این کار با حواشی بسیاری همراه بود و برخی آن را مصداق نقض حریم خصوصی نوجوانان میدانند. مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش این نظرسنجی را بزرگترین پیمایش دانشآموزی کشور دانسته که براساس شاخصهای مصوب اسناد فرادستی وزارت آموزش و پرورش انجام شد.
آیتالله اعرافی مدیر حوزه های علمیه کشور در جمع مسئولان کهگیلویه و بویراحمد با بیان این که از برخی رفتارها مثل عمامه پرانی غصه به دل راه نمی دهیم، گفت: در جانفشانی هم عمامه ما کفن ماست، بنابراین هر چند ضعف هایی وجود دارد اما به دنبال رفع این ضعف ها هستیم چرا که نهاد روحانیت باید در همه جا پرچمدار فکر و فرهنگ باشد و نقش آفرینی کند.
خطیب نماز جمعه تهران با تاکید بر اینکه ائمهجمعه باید مراقب خطبهها و اظهارنظرهایشان و نمایندگان و مسئولان دولت در تریبونها مراقب حرفهایشان باشند گفت: مسئله تقویت اراده ملی برای پیشبرد آرمانهای انقلاب اسلامی در برابر جنگی است که از طرف دشمن در حال انجام است و دشمن برای ایجاد گسلهای داخلی سرمایهگذاری کرده است.
رئیس دادگستری شهرستان ساوه از دستگیری ضارب یک روحانی در شهرستان ساوه خبر داد.
احمد خاتمی گفت: رواج بی حجابی از تبعات اغتشاشات اخیر است در حالی که حجاب حکم خدا است. در جلسهای که رئیس جمهور حضور داشتند اعلام کردیم سر میدهیم اما نمیگذاریم حکم حجاب که در ۱۰ آیه از قرآن کریم آمده بر روی زمین بماند.
در اربعین سید و سالار شهیدان، حسینیه امام خمینی(ره) میزبان هیئتهای دانشجویی بود و دانشجویان عزادار در حضور رهبر انقلاب اسلامی همنوا با زائران کربلای معلّی یکپارچه ندای «لبیک یا حسین» سر دادند.
رییس کل بانک مرکزی در نشست هم اندیشی عفاف و حجاب گفت: ما در بانک مرکزی و شبکه بانکی کشور وظیفه خود میدانیم که در این زمینه با جدیت گام برداریم. وی افزود: دستورالعملها و مقرراتی که از سوی ستاد امر به معروف و نهی از منکر به بانک مرکزی ابلاغ شده، به شبکه بانکی کشور نیز اعلام و اطلاع رسانی شده، اما این فقط مقدمه کار است که با جدیت، پیگیری میشود.
همشهری انلاین نوشت: رئیس فراکسیون روحانیت مجلس گفت: مردم باید خودشان هزینه سفر به حج را تامین کنند اگر ندارند واجب نیست که به حج بروند. یک زائر باید بتواند امکانات مکه رفتن را داشته باشد اگر نمی تواند لازم نیست خود را با گرفتن وام یا قرض به زحمت بیاندازد.
نیاز به دعا و نیایش انسان در کجا و چگونه برآورده می شود؟ آیا فیلسوفان اهل نیایش و دعا هستند؟