مارگارین، مایونز و غذاهای نیمه آماده به دلیل داشتن محتوای چربیهای ترانس اثر بدی روی غشای سلولی دارند
به گزارش رکنا ، افرادی که بیشتر فعالیتهای ذهنی انجام میدهند باید دور مواد غذایی مثل مارگارین، مایونز و غذاهای نیمه آماده را خط بکشند، این مواد به دلیل داشتن محتوای چربیهای ترانس اثر بدی روی غشای سلولی دارد، این چربیها سفت میشوند و اجازه عبور اکسیژن را نمیدهند که این بزرگترین خطر برای رساندن مواد مغذی و اکسیژن به مغز است. استفاده بیش از حد کربوهیدراتهایی که سریع جذب می شود مناسب این افراد نیست.
این کربوهیدراتها در موادی مانند قند، شیرینی و محصولات آرد، نان و ماکارونی وجود دارد و منجر به تجمع چربی میشود، به همین دلیل بدن حساسیت خود را به انسولین از دست میدهد. گلوکز جذب نشده در خون باقی میماند و شروع به از بین بردن رگهای خونی میکند و کلسترول آزادانه در خون حرکت میکند و به نوبه خود، تبدیل به پلاک میشود که در جریان خون طبیعی تداخل ایجاد می کند و میزان اکسیژن وارد به مغز را کاهش میدهد
خبرگزاری دلستانه در شبکه های اجتماعی:
دانشنمدان معتقدند که.....
برداشت انگور در شهرستان تاکستان
تصویر هوایی زیبا از ساحل گیسوم تالش
تصاویر: تالاب حیدر کلا
ایرانیان بدون ویزا به کدام کشورها سفر میکنند؟ + عکس
برداشت آلبالو و گیلاس روستای اِزگِنین سفلی در قزوین
عکس/ طبیعت تابستانی تالاب استیل آستارا
قله دماوند و سد لار در یک قاب+عکس
پرواز عقاب سرسفید + عکس
گزارش تصویری/ تصاویر/ طبیعت پاییزی گردنه حیران
عکس/ شکار یک پرنده توسط تمساح
عکس/ شکار یک پرنده توسط تمساح
گزارش تصویری/ تصاویر/پارک جنگلی گیسوم
آببازی در حاشیه « پل مارنان »
حیات وحش ایران
20 روستای زیبا در فرانسه + تصاویر
تمامی حقوق مادی و معنی این سایت متعلق به دلستانه است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است. خبرگزاری دلستانه